From: Eva Andrea <eva.ditlefsen@gmail.com>
Subject: NU ringer det ind ;) (Og jeg gør plads til dig, på en parkbænk i gyldne Alicante)

Kære du,

To ting til dig i dag;)

Det ringer nemlig ind - det er lige nu - hvis du vil ha et signeret eksemplar af Og jeg vågnede.

Andet oplag er på vej til Alicante her 1. september - og jeg sender kun personligt ud en sidste gang. (For uanset hvor skønt det er at pakke kærlighedspost, bliver jeg lam i hånden ;) Og jeg har nye bøger der står og tripper for at blive skrevet - som både kræver min tid og mine hænder <3)

Ok, det var et sidespring...

Men altså - er du varm på tanken om at læse bogen? Så sender jeg den gerne - med kys og hjerter og kragetæer til dig...

Klik bare ind her og bestil nu, så når du det

Jeg er dybt rørt over alle de vidunderlige tilbagemeldinger fra læserne, der overfylder mine indbakker.

Og jeg forstår at den bog virkelig er healende og forløsende. Begynder i dybden at forstå, hvorfor det var så vigtigt, hvorfor den bankede så indtrængende på...Og det gør mig taknemlig og øm om hjertet.

Nå, ellers har jeg også en invitation til dig.

Vil du mødes på en parkbænk i gyldne Alicante? 

Her, den anden dag, mødte jeg nemlig allerskønneste Vibeke Amdisen til en Soulsister Talk. Nært og åbenhjertigt, som jeg elsker det.

Bare slå dig ned med os, til en lille nærende sjælestund, vi rykker sammen, så der er plads til dig her. Til en snak om livsrejsen, feminin visdom og vores personlige oplevelser med sjæleaftaler...

Hav den smukkeste dag, min ven.

xxx

signatur-online-handwriting-normal.jpg

 

P.S. Der er heller ikke længe til at det ringer ind, for at få min festpakke med Væk din Urkraft og Min Lille Sjæl, det må jeg heller ikke glemme at sige...Du får den her. Til den vildeste pris jeg har givet...ever.

P.P.S. Har du allerede bestilt bogen fra 2. oplag er det bare at tage en dyb indånding og vente tålmodigt lidt endnu ;) Den kommer snart! Og er du så heldig allerede at have bogen mellem hænderne, så vær velkommen til at dele din læseoplevelse med mig. Jeg læser alle mails fra jer vidunderlige læsere og svarer altid...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-