From: Steinar Ditlefsen <office@steinarditlefsen.dk>
Subject: [Marketing Mastery] Update!

Hey!

Vi flytter idag Marketing Mastery programmet over på en ny platform som giver flere muligheder til at udvikle det sådan som vi gerne vil have det.

Du får derfor et nyt login idag som du skal bruge fra nu af.

Der kommer også nye uploads:
- De to sidste webinars
- Bonus: Træningsfilm om hvordan du finder din niche.

Hvis du er på denne liste, vil du få mail med nyt login idag inden kl. 16.00.

Dbh
Steinar


PS. Fik du ikke læst den mail jeg sendte igår med de gode nyheder, kan du læse den her:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Kære deltager i Marketing Mastery programmet.

Jeg har 3 gode nyheder til dig idag.

Aller først, tak for alle jeres dejlige kommentarer på programmet og strategierne i er i gang med at implementere. Det bliver utroligt spændende at se dem udforlde sig der ude :)

Husk, at du har livslangt medlemsskab til dette program - også til alle opdateringer og tillæg som kommer henad vejen. At etablere et system og finde de bedste strategier for at komme ud til sit publikum, er ikke en engangs job. Verden forandrer sig, du forandrer dig og nye muligheder kommer til. Derfor vil programmet også opdateres og nyt indhold kommer på.

Her er 3 ting som kommer i nærmeste fremtid:

1) Lukket medlemsgruppe på facebook.
Vi opretter en gruppe kun for deltagere i Marketing Mastery. Det bliver guld værd at kunne sparre og hjælpe hinanden når I nu skal gøre forskellige ting i praksis. Måske vil du også kunne finde gode partners herinde. Jeg vil også være aktivt tilstede og svare spm osv. Af erfaring vil en sådan gruppe kunne blive et helt fantastisk og progressivt forum.

2) Mange nye detaljerede how-to videoer
I de træningsfilm som Marketing Mastery programmet indehar nu, forklarer jeg hvad som er bedst practices idag og hvordan du lægger de mest effektive strategier for Sociale medier, kampagner, affiliates osv. Det vi ikke har filmet, er mere detaljerede forklaringer på hvordan du gør det. Det laver vi nu!
Til hver af de 3 hovedområder (Sociale medier, opt-in sider/kampagner, affiliates), vil vi lave flere korte instruktionsvideoer, så du får de bedste tips til hvordan du kommer igang. Du får vejledning i de billigste og bedste programmer du kan bruge, og enkle skridt-for-skridt opskrifter for at implementere dine nye strategier. Har du tænkt at marketing strategierne er geniale, men været i tvivl om hvordan du rent praktisk får det ud i verden, så får du hjælpen nu!

3) En kæmpe wow-video
Jeg har set et område og en strategi som de færreste bruger aktivt, men som har enormt potentiale. Det bedste billede jeg kan bruge, er dette: Forestil dig at du kunne putte 100 kroner i banken den ene uge og tage 130 ud den næste, eller 1000 og 1300.... Det er en rente som selv Warren Buffet ikke kan matche. Det er virkeligheden med den strategi jeg vil vise. Det har været den største opdagelse jeg har gjort det sidste halvår, og den bliver lagt til i programmet meget snart. Det er meget ned på jorden, men med konkret og stor effekt. Jeg siger ikke mere, men du kan glæde dig!


Så tak fordi du har investeret i Marketing Mastery. Vi har såvidt begyndt, og hvis du implementerer nogle af disse ting, får du resultater hen ad vejen. Vi lærer, vi implementerer og vi forbedrer, lærer-implementerer-forbedrer. Det vil give dig skønne resultater og oplevelser. Jeg er helt committet til at hjælpe dig, så derfor kommer der mange spændende opdateringer fremover.


De bedste hilsner
Steinar


PS. På rejse i Skotland i sidste uge, havde jeg planlagt at afholde ugens webcast, men de planer blev desværre smadret og jeg fik blot givet en sen besked. Forrige uges aflyste webcast flyttes derfor til torsdag i næste uge. Denne uges webcast afholdes torsdag og handler om Opt-in sider og kampagner.  Vi ses :)