From: Steinar Ditlefsen <hey@steinarditlefsen.dk>
Subject: Hvordan kan vi kan vi vide at vi tager det rigtige valg, når vi er i tvivl?

Hej :)

Jeg har tre dejlige nyheder at dele idag:

GRATIS HEART POWER LIVESTREAM
På søndag holder jeg en åben online Heart Power udsendelse.

En af de mest fantastiske oplevelser i livet, er når tvivl bliver erstattet af klarhed og fred. Hjertet ved svaret, men det kan være så svært at finde ud af det alligevel. Søndagens tema er derfor: Hvordan vi finder hjertets visdom. De gode og rigtige (for dig) valg. Klarhed når der er tvivl. Og meget mere. 

Du kan følge det fra din egen computer på Søndag. Tilmelding her:
>> Søndag 3. dec. Online Heart Power livestream: At vælge med hjertet - GRATIS tilmelding her.MICHAEL BECKWITH TIL KØBENHAVN
Endelig åbner vi op for billetsalget. Beckwith er en af de ypperste og mest kendte teachers i vores tid og nu kan du møde ham i København i April. Der er kæmpe interesse for dette seminar, og vi har et begrænset antal billetter til en utrolig lav pris. Det bliver den mest fantastiske weekend. 

Læs mere her:
>> Heart Power Experience med Michael Beckwith i København


HJÆLP TIL DIT FOREDRAG - 5 NYE PLADSER TIL LAUNCH PRIS
Forleden skrev jeg om den nye online foredragsworkshop (før livepris 14.500 kr) og 10 pladser til kun 3500 kr. De pladser forsvant med det samme.

Vi åbner for 5 nye deltagere til samme pris.
>> Skriv Dit Forvandlende Foredrag Online - launch tilbud, 5 pladser 
(her kan det nok være smart at være lidt hurtig på aftrækkeren)


Til sidst...
en stor tak for at du er på mit såkaldte nyhedsbrev. Det betyder en verden for mig. Og jeg kan sige at der er en del spændende inspiration på vej. Vi har været i optagelser og vi har planlagt en masse inspiration og træning - både Heart Power og for speakers. Forvent masse sjov fremover! Så tak fordi du er dig og fordi du er her. Ønsker dig en fredfuld og superfantastisk dag!

kh
Steinar


-