From: Eva Andrea <eva.ditlefsen@gmail.com>
Subject: Da elverkvinden vågnede (Og 2 sidste pladser til retreat i september)

Kæreste søster min,

Jeg nyder en langsom morgen, med kaffe på sengekanten - stadig opfyldt af taknemlighed over retreatet i strandhuset denne uge.

Du har måske fulgt med på facebook eller instagram - og set billederne fra disse dage? 

En uendelig smuk oplevelse. At mødes i huset ved Middelhavet og opleve den healing og transformation der opstod. Hver kvinde fik det hun behøvede - på et sprog hendes hjerte forstod.

Og jeg ved at dagene var velsignede - også fra den usynlige verden.

Der var tæt med engle omkring os. Og et kærlighedsrum hvor alt kunne være. 

Da elverkvinden vågnede

"Da hun trådte ind i strandhuset, havde hun ikke forestillet sig at hun 3 dage senere ville træde nøgen ind foran de andre kvinder. Hun hilser forventningsfuldt på kvinderne der kommer dryssende, pakker ud, lader havluften fylde lungerne og ser ud over Middelhavet..." Læs hele fortællingen her.

(Og tak til den smukke sjæl, der lod mig dele denne personlige oplevelse)

Vil du med i september?

Så kan du se alt om Retreat i Strandhuset lige her. Der er næsten fuldt - så skriv hurtigt, hvis du vil med, min søster.

Nederst kan du se klip fra gæstebogen og mere om hvad du vil opleve. 

En af deltagerne skriver: 

Vi nåede dybder og højder i os selv der ikke kan sættes ord på, men kun føles. Jeg fandt min mystik. Jeg fandt min opstigning.

Og mit hjerte er bare sprækkefærdigt af tak - over endnu en gang at opleve den kraft der forløses, når kvinder mødes i kærlighed.

Namaste og en smuk dag til dig...

Ny signatur jpg.jpg

 

P.S. Selvom du måske ikke kan komme herned til mig - så er der en mulighed for dig. Du kan joine Rising Sisters der starter om bare 4 uger - til en pris alle kan være med til...Se mere her og lad mig følge dig på din vej.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-