From: Steinar Ditlefsen <hey@steinarditlefsen.dk>
Subject: Invitation til lukket event for formidlere med Michael Beckwith (kun 10 pladser)

[Read my email in english below the picture]

Kære eva.ditlefsen@gmail.com

Her er en af de mest spændende ting jeg nogensinde har delt på mit nyhedsbrev.

For få uger siden fik jeg en nemlig helt usædvanlig mulighed.

Michael Beckwith kommer, som du måske har hørt, til mit seminar den 8.-9. April. I den forbindelse havde han nogle ekstra dage den efterfølgende uge, og var åben for at være med til en helt ekstraordinær event her i Alicante. 

På kort tid har vi sat det op og inviterer nu personligt en masse spændende teachers og leaders fra flere forskellige lande. I tillæg kommer også 4x Guinnes rekordholder og internationalt anerkendt ekspert på "breathing", Stig Severinsen, for at give en eksklusiv trænings session. Det bliver simpelthen en spektakulær event - en intim samling kun for formidlere.

Jeg har 10 pladser til medlemmer på mit nyhedsbrev. Det betyder en enestående mulighed til at netværke med fantastiske teachers fra Europa, og også få dit budskab ud i verden. 

Dette er sådan en event jeg altid selv har drømt om at deltage på. Nu har jeg selv sat det op, og glad for at jeg kan invitere dig med. 

Du skal have en virksomhed og arbejde med formidling for at komme med, og du skal være på en mission med det du laver. Da kan du booke en af de 10 pladser. (Først til mølle.)

Læs her, og bare reply på denne mail hvis du vil sikre dig en plads:
European Transformational Teachers GatheringEnglish

Dear Friend!

I have told you many times that my mission is to help you as a teacher.

This may be the biggest and most spectacular opportunity I have ever shared to my subscribers.

You know, in April (8-9) I have Michael Bernard Beckwith at my Heart Power Experience seminar in Copenhagen

While discussing the seminar a few weeks ago, he agreed to join me for another exclusive event for teachers only. Thought leaders and teachers from around Europe are personally invited to come. And I have reserved 10 spots for my subscribers.

We will also have Stig severinsen, the 4x Guinnes record holder and world renowned expert on breathing, at the gathering doing an exclusive session on breathwork.

This is a once in a lifetime opportunity. If you work as a teacher, you are hereby invited to book one of the 10 open spots.

Just reply this email if you want to register. More information below.
European Transformational Teachers Gathering-- Steinar
-