From: Steinar Ditlefsen <hey@steinarditlefsen.dk>
Subject: Jeg vil hjælpe 25 formidlere med deres foredrag i sommer

(For english readers: This is one of the very few emails you will ever get in danish. The training I offer is in danish. I hope, though, that you will stick with me so that you can get the great free english training that I will send your way the next weeks and months.//Steinar)

 

Kære eva.ditlefsen@gmail.com

Idag gør jeg noget jeg ikke har gjort før, og sandsynligvis ikke vil gøre igen i meget lang tid.

Jeg vil hjælpe dig med at skrive et enestående godt foredrag.

En stor del af min mission er at hjælpe mennesker med et godt budskab til at komme ud og bidrage til at løfte og skabe positiv forandring i verden. Den træning jeg tilbyder, hjælper formidlere til at komme på et højt niveau som foredragsholdere og undervisere. Foredragsholdere oplever stor fremgang både på sin sceneformidling og ikke mindst på de priser de kan tage bagefter.

Alligevel ved jeg at det kan være svært at investere de penge som skal til for at få vejledning og træning på dette niveau.

Så nu giver jeg en once-in-a-lifetime mulighed for dem som har ventet på muligheden:

Jeg giver 25 formidlere en enestående mulighed for at få hjælp til at skrive et top professionelt, unikt og powerfuldt foredrag. 

Gennem flere år har foredragsholdere betalt en halv månedsløn for denne træning. Folk kom rejsende fra hele Danmark og fra udlandet for at deltage i København. Nu gør jeg det online, så du kan gøre det hele hjemmefra under min vejledning. 

Jeg giver en mega rabat  (87% af programmets online pris) til maks 25 personer i dag til min mest populære træning. 

Hvis du skal med, må du være hurtig da denne går ud til adskillige tusinde formidlere og jeg aldrig før har gjort noget lignende.

Det vil glæde mig hvis du er en af dem som kommer med og kan lave et fantastisk foredrag som kan inspirere verden :) 

Klik her for at læse om det eller tilmelde dig: Skriv et Forvandlende Foredrag

 

De bedste hilsner
Steinar

 

 

 

 

-

 

 

 

 

-