From: Steinar Ditlefsen <hey@steinarditlefsen.dk>
Subject: Skriv et fantastisk godt foredrag.

Kære eva.ditlefsen@gmail.com

Jeg er utrolig taknemlig for at du er på min mailliste. Derfor får du også af og til nogle muligheder ingen andre får. Også i dag.

Har du lyst til at lave et rigtigt godt foredrag, har du måske også oplevet hvor svært det kan være. Jeg har hjulpet både nybegyndere og top-foredragsholdere. Indtil nu har muligheden været at komme med på min workshop Skriv dit Forvandlende Foredrag (pris 14.500 kr), eller booke tid hos mig og betale endnu mere + rejsetid mm.

Men ikke mere! Nu launcher vi hele programmet og skridt-for-skridt løsningen online.

Tidligere kom folk fra hele Danmark og også fra udlandet til København. Nu kan du gøre det hjemmefra.

Og i den forbindelse giver jeg en afsindig dejlig launchpris for de 10 første.

DE 10 FØRSTE TILMELDINGER får hele programmet inkl. live online workshop for kun 3.500 kr. (spar 11.000 kr. i forhold til før) + bonusbilletter til Awaken Your Audience mm.

Læs om programmet her og de pladser her: Skriv dit Forvandlende Foredrag ONLINE

De bedste hilsner
Steinar

-

PS. Der er på vej flere gratis videoer som vi har lavet med både Heart Power inspiration og træning for foredragsholdere. Hvis du ikke ønsker dette eller ikke ønsker at være på min mailliste, skal du blot trykke på Afmeld eller Unsubscribe linket nedenunder. Jeg forstår hvis du må gå, men håber jo du bliver, for vi forbereder meget god gratis træning som skal ud på listen. Alt godt til dig uanset hvad :)


-