From: Eva Andrea <eva.ditlefsen@gmail.com>
Subject: Stjernekvinden. En engel i sandet. Og en invitation til dig.

Kære Soulsis,

Tak at du sidder et sted lige nu, og læser med...

Mit hjerte strømmer over af lys og jeg har lyst at dele nogen fortællinger med dig fra de magiske dage vi havde i strandhuset sidste uge. Og hvorfor det? Hvad betyder det for dig? Jeg håber det vil give DIG en indstrømning af den kærlighed og kraft vi oplevede, at læse med her...

Jeg sidder her med gæstebogen, og vender siderne. Så mange kærlige og lykkelige ord. Fra de kvinder der var hernede, og åbnede sine hjerter for sig selv og sin sjælskraft.

En af dem skriver:"Tænk at det var dig jeg skulle spejle mig i, for at finde urkraften i mig". Og jeg har lyst at fortælle lidt om hendes oplevelse, som er en af de mange jeg bevidnede. Hun kom nemlig og sagde, at jeg gerne måtte dele den...

Lad mig først finde et godt navn.

Stjernekvinden.

Allerede når Stjernekvinden ankommer mærker jeg, at her er en kvinde, der er klar til at træde ind i sin kraft. Det lyser ud af hende. Hun er åben og giver sig hen i øjeblikkene, øvelserne og meditationerne. Hun har været på en indre rejse længe. Hun står foran en indvielse, en port. Det er mærkbart.

Jeg ved det - for jeg har været der selv.

Den sidste aften kommer forløsningen.

Vi sidder i mørket på stranden, med et lys hver. Har tegnet en cirkel omkring os selv, og jeg har læst velsignelsen over kvindekroppen. Nu inviterer jeg dem der har lyst til at lukke øjnene, og lade kroppen danse - sin helt egen dans, og lade det komme, hvis man får lyst at synge eller nynne...

Det er et overjordisk syn, når jeg på et tidspunkt selv åbner øjnene. Kvinderne bevæger sig med lukkede øjne, i langsomme organiske rytmer, yndefuldt og kraftfuldt på samme tid. Flere nynner. Og Stjernekvinden synger med tårerne strømmende ned ad kinderne. Sætter sig ned og overgiver sig til gråden. Hun er i sin egen verden. Selv når de andre sætter sig ned og begynder at snakke. Pludselig er hun væk.

Jeg ved at noget stort er ved at ske i hende, og vi bliver bare siddende fredfuldt i mørket. Ingen har lyst til at gå i seng, selvom det er sent. En af de andre kvinder træder ud af sin cirkel, og udbryder "Se, det er en engel". Hun har danset med lukkede øjne og ladet sandet glide mellem fingrene ind i mellem...Jeg smiler. Og først når hun er gået ind, rejser jeg mig og ser. Den smukkeste aftegning af en engel i hendes cirkel. Helt tydelig. Det er smukt. Rørende. For hun er en af dem der har været meget igennem i sit liv. Det er som en trøstende hånd på skulderen.

Hvor er Stjernekvinden? Jeg ser mig omkring, langt væk ser jeg hende ved vandkanten. Bølgerne slår kraftigt ind. Skummer. Hun står med armene bredt ud - tager havets kraft ind, der har hun stået længe. Der er sådan en kraft over hende at det ikke skulle undre mig om havet ville dele sig, hvis hun bad om det. Hendes hår bølger i vinden.

Senere da vi mødes behøves der ikke mange ord. Jeg ved. Hun har været i havet, håret drypper. Hun er som genfødt. Stråler. Og hviler i den nye energi. Sårbart og levende på samme tid. Jeg får lyst at kysse hende på panden ;)

(Tak at jeg måtte dele din oplevelse, smukke stjernekvinde. Jeg glæder mig af hjertet til at følge din vej videre)

Og når vi siger farvel næste morgen, ved jeg at alle har fået det de behøvede. Vidt forskelligt. Men i rette tid. Om det var indvielse, healing, nye indsigter, oplevelsen af endelig at føle sig favnet i et kærligt søsterskab, eller et tegn, som et kys fra himlen.

Jeg er tak. For jeg ved at disse oplevelser ikke er noget jeg har skabt. Jeg har inviteret ind, skabt et rum, ledet af min indre vejledning - og jeg har hver dag bedt om støtte og hjælp fra den kærlige kraft der omslutter os. Fra mine engle og vejledere og fra kvindernes engle og vejledere. Det er en samskabelse. Og et helligt rum opstod. Endnu en gang.

Du kan se de skønne billeder og et digt (eller måske er det en sang?) om det hellige rum her.

Mærker du at du skal med næste gang? Så skriv til mig nu. Jeg har kun 2 pladser tilbage i strandhuset til maj. Kig ind her og se alt om retreatet. Men vær hurtigt - jeg vil sådan elske at give dig denne oplevelse.

Kærligste hilsner 

signatur-online-handwriting-normal.jpg

P.S. Tak for alle der har skrevet om sin læseoplevelse af bogen - det rører mig dybt at høre. Du er meget velkommen til min forfatterside, hvor jeg deler meget mere "behind the book" i tiden der kommer...klik ind og klik "følg" for at få det med i din feed. 

 

 

 

 

 

 -