From: Eva Andrea <eva.ditlefsen@gmail.com>
Subject: Julekort til dig fra Alicante, sis ;) Og dejlige nyheder...

Glædelig jul - skønne soulsis,

Da jeg vågnede her til morgen, fik jeg lyst at sende dig et julekort. Med spanske frimærker på. Lidt for langt måske, men i al kærlighed.

Juletiden kan være den smukkeste tid, og den mest udfordrende. Det er som om at alt bliver forstørret. Både kærligheden og nærværet - og sårbarheden. Jeg ved ikke hvad det er for dig - jeg ved, at vi har mange forskellige livssituationer. For mig, er det savnet af mine kære i Danmark og Norge - selvom jeg har min elskede lille familie omkring mig her i Alicante. Jeg er lige hvor jeg skal være i mit liv, og er dybt forbundet med min sjæls sandhed (Thank God). Men særligt i julen mindes jeg fortroligheden med min øvrige familie. Den, der bare var en anden, da jeg var i trossamfundet (hvor jeg voksede op).

Det var juleaften i det røde købmandshus. Vi var kommet til desserten, min mors risalamande, der var lige så luftig som sne - lavet med største kærlighed og omhu. Men først, hentede far den tunge læderindbundne bog.

Den var lige så høj som en tinsoldat, når den lå på bordet mellem de to lysestager, som vi hentede til ham. Jeg fik lov at sidde på hans knæ, og han begyndte at læse. "Og det skete i de dage..." - allerede der begyndte hans stemme at knække, og et gys af ærefrygt gik igennem mig.

Jeg lyttede til hans norske stemme, der næsten sang historien. Når han kom til hvad englene sagde på marken, kom tårerne. Han måtte holde en pause. Alle holdt vejret. Det var som om himlen selv blev lukket ind i stuen. Og da jeg kiggede over hans skulder ind i stuen, så jeg en lysende aftegning af svævende skikkelser. De var også hos os. Englene.

Jeg fornemmer stadig skønheden og storheden i julefortællingen. Ikke så bogstaveligt, som jeg lærte at forstå den. Men fra et rent spirituelt perspektiv, er der en strålende skat, som vi kan åbne os for...og som jeg har lyst at dele med dig idag.

Et lille sjælebarn, er undfanget i mødet mellem vores sjæl og den store Kærlighed (Universet, Kilden, Gud - hvad vi end kalder det).

Det bæres under vores hjerter, al den tid det behøver, for at vokse sig stærkt og sundt. Det kan være en engel kommer og hvisker os i øret, hvad barnet bærer bud om i vores liv...det kan være vores indre Moder, den feminine kraft i psyken, fornemmer som Maria, at dette barn er ganske særligt. 

Dagen kommer hvor sjælebarnet skal fødes ind i vores fysiske verden. Det begynder at presse sig på med insisterende kraft. Og selvom vores omstændigheder ikke synes perfekte og vi ikke føler os klare - så kommer dagen, hvor vi bare MÅ sige ja til det, der er vokset sig fuldbårent i vores sjæl. En krybbe, en stald - det er nok for sjælebarnet. Vores indre Fader, den maskuline kraft i psyken, finder et godt sted.

Barnet behøver bare, at vi tager i mod det i kærlighed. At vi ser hvad det virkelig er, nærer det ved brystet.

Vores indre hyrder, Det rationelle sind, der vogter over vores praktiske gøremål, ser op og opdager englene på himlen. De drages af lyset over sjælebarnet - og begynder at ære det.

Vores indre vise mænd, Intuitionen, følger vejledningen de får og kommer langvejs fra, med de mest kostbare gaver de kan gi en konge.

Nu er sjælebarnet blevet modtaget for hvad det er. Barnet har et formål og skal vokse ind i det, med al den støtte det kan få fra vores indre kræfter.

En dag bliver sjælebarnet konge, leder os i alle ting. Men, det skal værnes. For vi har også en Herodes inden i - som står for Frygtens kraft. Han vil med alverdens midler forsøge at få sjælebarnet ud af verden. Det er for skræmmende, det kan tage magten i hans kendte verden.

Ham, må vi beskytte sjælebarnet imod. Ved hjælp af vores indre vismænd og vores kærlighed til den spæde spire. Så den sjælekraft der er født i os, vokser sig stærk og viis og kan træde ind i sin rette plads i vores verden. Når tiden er rigtig.

Se, det var et ægte juleeventyr ;)

Må det give dig lys og støtte - til alt der vil til verden gennem dig... 

Tak for din tid, søster min (det var et langt julekort, jeg ved det godt.)

Kærlighed til dig - må du få den mest velsignede juletid. Lyt til hvad englene synger om DIT sjælebarn.

Et nyt år venter, en ny tid kommer - og jeg kan ikke vente med at se hvad der vil folde sig ud fra din smukke sjæl i 2019.

Kærligst

Ny signatur jpg.jpg

P.S. Hvis englene hvisker dig i øret, om et retreat i Alicante - så er der nye muligheder NU. Kom ned og lær Magical Writing hos mig i Strandhuset eller kom og bliv oplært og indviet i at skabe din unikke kvindecirkel. Skriv hurtigt, der er få pladser...vil elske at se dig...

 

 

 

 

 

 

-