From: Steinar Ditlefsen <hey@steinarditlefsen.dk>
Subject: Jeg vil personlig hjælpe 10 formidlere

Kære ven

Jeg brænder for at hjælpe dig som er en formidler der vil gøre en forskel for andre mennesker. Hvis du har en vision, tror jeg på dig. Og jeg tror du kan komme ud til alle du drømmer om at komme ud til. 

Jeg har mange kurser for formidlere, og har gennem det sidste års tid haft coachingklienter hos mig fra 5 forskellige lande. Både de mest erfarne professionelle speakers og nybegyndere.

Idag har jeg et helt særligt tilbud til dig vil ud til mange. Jeg vil hjælpe dig med at lave en konkret og skriftlig superplan for hvordan du får et stort publikum. Normal pris er 12.500 kr., og idag giver jeg 10 personer muligheden for at få det for kun 3.000 kr

Vær hurtig hvis det skal være dig.

Se en kort video intro og læs hvad du får: Læs mere her

Tak for dig og fordi du er på min mailliste, jeg er både ydmyg og taknemlig for at du følger mig og håber du vil fortsætte at være her. Jeg er også igang med at lave mange gode Heart Power videoer og inspiration for speakers som kommer ud fremover!

kærlig hilsen
Steinar


PS. Når du nu er på mit nyhedsbrev, vil jeg også gerne invitere dig til min Facebookgruppe for formidlere: Power Speakers Network Der er lige nu en artikel om at skrive nyhedsbreve, som har fået meget god modtagelse derinde.