From: Eva Andrea <eva.ditlefsen@gmail.com>
Subject: Vil du hjælpe mig? En lille ting der betyder vildt meget...(Og ny blog til dig)

Kære, kære du,

Du aner ikke hvor højt jeg skatter, at DU følger mit pennevenne-brev hver uge - at du læser min blog - og måske mine bøger, følger onlineforløb eller kommer til retreat...

Det kommer dybt fra mit hjerte:TAK <3 For du viser mig, at der er en mening med at jeg mærker så stor en inspiration ;) Du viser mig, at jeg skal blive ved at følge mit hjertes kalden, at det betyder noget...

Af natur er jeg følsom og indadvendt...selvom jeg ELSKER mennesker. Jeg har brug for stilhed med mig selv for at hente energi. Det har været en stor opdagelsesfærd allerede, at åbne mig og være så personlig jeg er i dag. Fordi sårbarheden er en del af mit væsen. Men noget dybt i sjælen driver mig igen og igen, ud at stille mig til rådighed, være et spejl, stille mig til tjeneste - med det jeg har i hjertet.

Jeg er dybt taknemlig over alle de kvinder der som dig, følger mit arbejde. Jeg er dybt taknemlig over hver mail og besked og hjerte og kommentar...Det er som en velsignelse hver gang.

Jeg mærker også at jeg skal løfte mit lys højere endnu, i tiden der kommer, at der blandt andet skal bøger ud på engelsk...

Og her betyder min rækkevidde noget. Hvor mange jeg når ud til i Skandinavien...

Så i dag vil jeg spørge dig om hjælp (Mens jeg klapper mig selv på hovedet: "Stor pige, Eva - det er ok at spørge om hjælp") <3)

Vil du gøre en af de 3 ting, du har allermest lyst til?

- Like min facebookside (Hvis du ikke allerede følger den ;) )

- Drysse lidt stjernestøv, under anmeldelser på facebooksiden, i bjælken til venstre (Feel free - kort eller langt - Om mine bøger, hvad det giver dig at følge mig, eller hvad du nu har lyst til)

- Eller sætte stjerner, og måske et par ord fra dit hjerte, om min sidste bog Og jeg vågnede - lige her

Og hvis du har andre gode ideer - så skriv til mig...

Jeg sender masser af luftkys og søsterkærlighed ;) 1000 tak - det betyder alverden for mig...

Tak at du vil hjælpe mine ord ud til flere kvinder i opvågning..

Din altid taknemlige

signatur online handwriting.jpg

P.S. Fik du set ugens blog: Åben hjerteoperation. Hvis du heller ikke altid føler dig som verdens mest vellykkede mor, vil du finde genkendelse. 10 ærllige fra min hjertevej som mor.

 

 

 

 

 

.