From: Eva Andrea <eva.ditlefsen@gmail.com>
Subject: Et brev fra himlen og lidt mere

Kære sjælesøster,

Det er ikke hver dag man får et brev fra himlen vel? Det får du idag.

Under min opvågning oplevede jeg at mine gaver åbnede sig, så jeg begyndte spontant at møde engle og modtage budskaber fra den anden side.

Jeg fik så stor støtte og vejledning, at jeg vidste at disse budskaber ikke skulle ligge i min skrivebordsskuffe.

De skulle ud og lyse op for andre der gik igennem samme indre processer. I rejsen fra frygt til kærlighed.

Derfor deler jeg mange af disse oplevelser og budskaber i min bog, Og jeg vågnede - som du måske allerede som så mange har læst?

Denne uge blev jeg interviewet af skønne Maria Guldager. Til podcasten Lyden af et bedre liv. Hun var oprigtigt interesseret i at gå i dybden, efter at have læst bogen. Så det blev en usædvanlig samtale.

Jeg læser det første brev jeg fik fra "himlen" højt.

Selvom det er langt.

Og så synger jeg (!)...det plejer jeg nu heller ikke at gøre ;)

Vil komme dybere bagom bogen Og jeg vågnede (enten hvis du har læst den, eller er draget af den) Så klik ind her og lyt med. 

Tag den med på en gåtur eller til stranden og lad din sjæl næres af kærligheden i det første brev jeg fik. Det er lige så meget til dig.

Sommerkys på kinden til dig, min søster

 Ny signatur jpg.jpg

P.S. Om en uge begynder Rising Sisters - Medlemskabet til dig der er i opvågning og vil modtage en inspirerende video og virkningsfuld øvelse fra mig hver måned. Det blir naturligt og intuitivt, efter hvad jeg hører jeg skal dele med dig. Og så kan du spørge mig hvis du har undring eller spørgsmål undervejs i din indre rejse. Sisterhood kan du også få, af den ypperste slags - i Soulsisters Circle. Klik her og kom med.

 

 

 

 

 

-