From: Eva Andrea <eva.ditlefsen@gmail.com>
Subject: 21 gram, der gør dig fuldstændig enestående

My soulsis,

Hvor er jeg lykkelig over at du findes her i verden...og at vi har fundet hinanden her ;)

Der var en skøn sjæl, der skrev til mig forleden: "Du skriver så alle føler sig specielle" og det gjorde mig SÅ glad. For det er præcis sådan jeg ser dig:

Du ER helt speciel. Du er et fuldkommen unikt væsen, uden sidestykke her i universet. Med lige netop de funklende sjælsgaver, som du kom ind i verden med - om du har udfoldet dem endnu eller om de endnu ligger gemt, som skjulte perler i din sjæl...

De 21 gram, som sjælen efter sigende vejer - oplyser dig i dit helt særlige lys.

Eva, det er store ord - hvorfor det, på en helt almindelig tirsdag? 

Jo, fordi jeg ser det i HVER ENESTE jeg møder, og ved du hvad jeg også har opdaget? 

At det vi skammer os allermest over, det vi allerhelst ville være foruden - gør os allermest elskelige. Det sker igen og igen til kurser og retreats og i andre sammenhænge, hvor en kvinde åbner sit hjerte. Hver gang fyldes jeg af dyb kærlighed og hjertet blir ømt og stort. Og er der andre tilstede, ser jeg det samme er sket for dem.

Så, husk det - næste gang der måske er noget du ville ønske ikke var en del af dig. At du er fuldkommen i din ufuldkommenhed. Strålende. Og tag det ind.

UPDATE, STRANDHUSRETREATET

For en uge siden åbnede jeg for tilmeldinger til strandhusretreat med mig til efteråret. Strandhuset er allerede næsten helt fuldt - men du kan nå det endnu, hvis du er hurtig. Jeg GLÆDER mig til at møde endnu en gruppe af vidunderlige kvinder - og til alt vi skal opleve sammen. 

Og uanset om vi ses der eller online - så vil jeg ønske at du ser din skønhed og storhed, lige så løfterig som den er.

For jo mere vi bringer os i samklang med sjælen i livet, jo klarere stråler vores lys. 

Knus fra 

signatur online handwriting.jpg

P.S. I går skrev jeg bloggen: Det, der altid holder os

Jeg fik sat ord på hvad tillid betyder, på en ny måde. Bloggen er blevet delt vidt og bredt siden i går. Kig ind til mig her og læs med.

 

 

 

-