From: Eva Andrea <eva.ditlefsen@gmail.com>
Subject: Big news ;) Bestil din nye roman NU, sis - og kom til sjælemøde med mig i København - GRATIS (Begrænset antal pladser) Eller - få signeret eksemplar i posten.

Åh, hvor jeg glæder mig - det kan kun blive vidunderligt...og wauw, en modtagelse bogen allerede har fået.

Kæreste Sis,

Åh, hvor har jeg glædet mig til at kunne skrive DET HER til dig ;)

Du kan bestille dit eksemplar af Bagom alt kan jeg høre din sang NU - og hvis du bestiller hurtigt - får du en af pladserne til sjælemøde-event med mig i København 1. oktober. Helt gratis.

Du kan også vælge at bestille bogen og få den tilsendt i posten (eller begge romaner hvis du vil).

Bogen har fået den mest bevægende modtagelse af anmeldere og læsegruppen.

Jeg er dybt, dybt rørt over hvad denne bog virker i sjælens dyb, hos den der læser.

Jeg har fået så mange mails, at jeg er helt overvældet. At bogen var kraftfuld og har haft sin helt egen vej med mig, det vidste jeg. Men at den var så kraftfuld at læse, så healenden og transformerende, var jeg ikke forberedt på. 

Jeg har nu forstået, at denne bog skal læses med sjælen, ikke med hovedet. At den inviterer læseren ud på en ligeså gådefuld rejse ind i sjælens rige, som jeg selv oplevede.

Den bærer så mange lag, at det der skal berøres, bliver berørt - ud fra hvor du er i din egen sjæls rejse. 

 

De første anmeldere skriver om bogen: 

Bagom alt kan jeg høre din sang” er en absolut vidunderlig bog. Jeg blev suget ind i dens sårbarhed og mærkede smerten, skønheden og længslen i deres mest poetiske form. Den fik mit hjerte til at lyse op i genkendelse og under. Så smuk, så magisk, så vigtig.
– Anja Steensig, spirituel lærer

 

Eva Andrea har bragt det arketypiske møde med Den Elskede til et højere og dybere niveau. En beretning om et indre helligt bryllup – så smukt formuleret, at det ikke kan fortælles om.
– Eva Lykke Sveistrup, arketypisk astrolog

 

Jeg følte mig tryllebundet af Evas visdom og rørende indsigter. Blev inviteret med ind i hendes åbne hjerte og oplevede den smukkeste uendelighed af kærlighed og forbundethed mellem sjæle strømme ud af bogen….
– Hanne Brosbøl, yogalærer & heartmentor

 

Eva Andrea giver en dyb indsigt i, hvad mystikken og det guddommelige er og kan give os.
– Ianneia Livia Silke Meldgaard, spirituel lærer

 

Eva Andrea tager læseren i hånden og fører en ud på en rejse, som man slet ikke kan forestille sig. Da jeg læste bogen følte jeg en dyb genklang i sjælen hele vejen igennem.
– Eileen Durhuus, Healer, clairvoyant & intuitiv mentor

 

Jeg glæder mig af hjertet til at dele min dybt personlige beretning også med dig ;)

Og hvor jeg vil ELSKE at møde dig 1. oktober til en stærk og smuk aften i København.

Jeg vil dele frit af mit hjerte fra scenen og du vil opleve det fineste møde med din egen sjæl og mange beslægtede sjæle. (Eventet er for både kvinder og mænd).

Der er max 180 pladser til sjælemøde-eventet - så bestil din bog nu og vær sikker på at komme med (og ja, det er vildt, men det er GRATIS).

Klik ind her, læs mere om det hele og vælg din bogpakke.

Nederst på siden kan du se mere om læsegruppens utrolige oplevelser med bogen...

Tak for dig, smukke søster min - og for at følges med mig på vejen ;)

Knus xx

Ny signatur jpg.jpg

 

P.S. Du kan vælge at få en bog eller flere tilsendt, hvis du ikke kan komme til eventet. Dem bestiller du også nu. Jeg signerer og lægger et unikt sjælekort i hver bog - hvad enten du henter den til eventet eller får den i posten. Link til bestilling per post, finder du ved at rulle ned på siden.

 

 

 

 

 

 

 

-