From: Eva Andrea <eva.ditlefsen@gmail.com>
Subject: Tænk hvis du havde en hånd at holde i, der hverken trækker eller skubber - men bare ER der? (48 timer tilbage hvis du vil med)

Smukke sjælesøster,

Hvorfor snakker jeg om en hånd at holde i?

Det er ikke længe siden at en af de mange kvinder der er i mine onlineforløb, skrev sådan til mig:

"Eva, jeg føler det som om jeg har en hånd at holde i - der hverken trækker eller skubber, men bare er der når jeg har brug for det..." (Jeg tror det var sådan ordlyden var).

Jeg elskede at høre det.

Fordi det har været min vision.

At skabe både enkle landkort man kan folde ud og træde ind i - alt efter hvor man er i sin indre rejse. OG have en kærlig, nænsom, støttende cirkel at læne sig ind i undervejs. Så meget og så lidt som man har brug for. (Fordi jeg selv oplevede opvågningsrejsen som noget meget stort og forunderligt - men også ensom, svær og forvirrende til tider).

Mærker du en dyb længsel efter at opdage og træde ind i din kvindelige sjæls urkraft? Så du kan udfolde den højeste mulighed der ligger i lige præcis din sjæl? Og drages du mod at forstå og opleve sjæleforbindelsen til dit barn og/eller dine egne forældre? Så I kan mødes på det dybere plan, der er healende for jer begge?

Hvis du mærker et indre JA til et eller flere af disse spørgsmål, så er det nu jeg vil række dig min hånd.

Og invitere dig med. 

15. september starter jeg et nyt hold med kvinder, der har benyttet sig af den vilde festpris denne måned.

Du kommer ind i Soulsisters Circle - som er den vidunderlige facebooktribe for kvinder i opvågning - og får BEGGE mine onlineforløb (Væk din Urkraft og  Min lille Sjæl - tjek dem ud ved at klikke på linkene). 

Forløbene er 100% fleksible.

Så du kan snuse til dem, kigge dig rundt, mærke hvad der taler mest til dig - og så ellers tage dem i dit helt eget tempo.

Du får et skatkammer af perspektiver og indsigter. Og unikke øvelser, der hjælper dig i forbindelse med din indre vejledning.

Prisen er 999 kr for ALT SAMMEN. (Værdi 6000 kr)

Er der noget i din sjæl der rører på sig, og kalder dig? Hvis svaret er ja, så er det idag at du skal lytte til det, og komme med.

Om 48 timer må jeg nemlig lukke for tilmeldinger.

Klik her og tag min hånd <3 Jeg vil elske at følge dig, støttte dig, fejre dine gennembrud og holde dig i tillid, når du føler du går i mørke. Du behøver ikke være alene. Og jeg ved at du har al den kraft og visdom i dig, der skal til, for at finde DIN smukke sjælevej.

Knus fra 

signatur-online-handwriting-normal.jpg

P.S. Retreatet med mig i Alicante har været udsolgt i et år. Det starter 29. september. En af deltagerne blev forhindret i at komme - og derfor er der en unik chance for den hurtigste kvinde, der har lyst til at komme ned og blive fyldt op med vidunderlige oplevelser og dyb kontakt med sig selv. Klik ind her hvis det rykker i dig - og skriv hurtigt tilbage. xxx

P.P.S. En lille goodie på bloggen idag ;) Som jeg har knuselsket at skrive: 7 Guldkorn fra små sjæle - som du ikke vil undvære

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-