From: Steinar Ditlefsen <office@steinarditlefsen.dk>
Subject: Gå ind i et nyt år med disse gaver

[tryk på 'vis billeder' ovenfor, for at se billeder i mailen] 

Et godt nyt år til dig!
 

Når vi nu går ind i det nye år har jeg jo lovet at der kommer en masse spændende gratis arrangementer i. Idag kommer den første jeg vil give dig med ind i det nye år, se nederst i mailen.

TAK!
Jeg vil takke dig for at jeg har kunnet dele ting både online og live med dig i året som er gået. Jeg har mødt så mange enestående mennesker med fantastisk hjerte både på seminarer, retreats og kurser. Hvert eneste møde har været en berigelse. 

Mit hjertes ønske er at du kan se hvor vidunderlig du er. At du er en unik sjæl og at du har en plads i verden som ingen andre kan udfylde som dig. Du er et strålende lys og det lys må skinne uhæmmet. Dit åbne hjerte vil åbne andres hjerter. Dit mod til at være dig vil sætte andre fri til at være sig. 

Så tak for at du er dig! Jeg ønsker at det nye år bliver et fremgangsrigt år hvor dit lys vil skinne til trøst, opmuntring og glæde for mange mennesker.

NYTÅRSGAVE:
GRATIS Heart Power Livestream med Baptist de Pape, Søndag 3. januar kl. 10.00

Tema: "How to manifest from the Heart".
 
Gå ind i det nye år med endnu stærkere kontakt til dit hjertes visdom og skaberkraft. Alt godt til dig og det bedste for det nye år!

kh
Steinar


-